Camp Tynsetingen – festivalstemning og dog-drop
Fra venstre Valon Salihu, Liv Maren Mæhre Vold og Asgeir Røset

Camp Tynsetingen – festivalstemning og dog-drop

Camp Tynsetingen blir navnet på det nye tilskuddet til Femundløpet. Storsteigen videregående skole vil bemanne og drifte dog-dropen for kjørere i F450, mens lokalavisa Tynsetingen sammen med Tynset Hotel står bak fest og moro for store og små.

Dog-drop og aktivitetsområde etableres ved Glomma/Brua/campingen. Også andre steder i Tynset sentrum blir det liv og røre hele løpshelga.

Femundløpet er glade for initiativet som er tatt av Rørosnytt og Tynsetingen for å gjøre Tynset til noe mer enn dog-drop under Femundløpet 2022. Dette er starten på et samarbeid som vil utvikles og utvides i årene som kommer.

I samarbeid med Tynset Event skal lavvo og området rundt fylles av aktivitet og godt innhold for store og små. Vi kan nevne snøscooterkjøring for barn som en av aktivitetene vår partner Outdoormotor Tynset bidrar med. Er isforholdene trygge nok vil det lages skøytebane.

Både lørdag ettermiddag/kveld og søndag vil området rundt dog-dropet fylles av folk og aktivitet.

Endelig program kommer når vi nærmer oss.

For Femundløpet er dette en god måte å styrke samarbeid og samhandling med Tynsets innbyggere og næringsliv, i tillegg til det allerede godt etablerte Sjekkpunkt Orkelbogen som også ligger i Tynset kommune.

Velkommen til folkefest i Tynset.