MARELD lyser opp sjekkpunktene

MARELD lyser opp sjekkpunktene

Femundløpet ønsker LUNA Group Norge velkommen som ny partner. Luna Group tilbyr markedets bredeste sortiment av verktøy og forbruksmateriell for profesjonelle brukere innen bygg og industri, og forvalter bl.a merkevaren Mareld. I samarbeidet med Femundløpet er det arenabelysning/mobil arbeidsbelysning som står i fokus.

LUNA Group Norge tok kontakt med Femundløpet og ønsket å få til et samarbeid. Dialogen resulterte i en avtale der LUNA Group kostnadsfritt leverer belysning til alle sjekkpunkter, start- og målområdet. Som bedrift er LUNA Group opptatt av å bygge langsiktige relasjoner, dette er også inngangsporten til samarbeidet med Femundløpet.

Til Femundløpet 2022 har LUNA Group invitert med seg sine største kunder, dvs forhandlere innen industri- og byggevirksomhet. LUNA Groups kunder vil få oppleve stemningen og behovet og viktigheten av god arbeidsbelysning, både på Røros og på sjekkpunktene. Og ikke minst vil de få et godt innblikk i hundekjøring.

God belysning gjør gjør ikke bare arbeidet til de som jobber på sjekkpunktene enklere, men også tryggere. Å se godt er viktig for de frivillige for å kunne utføre de ulike arbeidsoppgavene på et sjekkpunkt. Belysningsløsninger som er enkle å betjene, gjør det lettere å tilpasse lysstyrke, slik at sovende hunder ikke forstyrres av sterkt lys. Et arbeidslys skal være behagelig for alle.
Muligheten til å få god arbeidsbelysning levert av en profesjonell leverandør har blitt godt mottatt av alle sjekkpunktene, så i dagene før det braker løs, den 3.februar 2022, vil Robert Rudsar fra LUNA Group reise ut å montere lys, slik hvert av sjekkpunktene ønsker det.

Velkommen til LUNA Group Norge som partner av Femundløpet.

Les også: