QPAWS-appen – offisiell samarbeidspartner for Femundløpet

QPAWS-appen – offisiell samarbeidspartner for Femundløpet

Har du hund? Kjenner du QPAWS-appen?

Er svaret ja på det første spørsmålet vil QPAWS-appen være nyttig for deg. Den er spesialdesignet og utviklet for et aktivt hundehold. Enten du driver med hundekjøring eller på annet vis er aktiv med hund. Eller ikke har hund, men bare ønsker å følge med.

I appen kan du registrere treningsdata, informasjon om mat og foring, vaksiner og andre ting det er viktig å ha oversikt over.

Du kan også dele bilder fra ditt liv med hund, og følge og like bilder fra andre. Vi ønsker at så mange som mulig – både deltakere og publikum - legger ut oppdateringer underveis i Femundløpet.
For du trenger ikke å ha hund for å laste ned og ta i bruk appen. Er du publikummer kan du følge resultatservice og tracking også her. Her vil du også kunne følge med på oppdateringer langs løypa, og se alle fine hundebilder som deles.

Appen gjør det også lettere å være løpsarrangør. Det er gode løsninger for registrering av vaksiner, noe som gjør det administrative arbeidet på løpene enklere, både for sekretariat, veterinærer og deltakere.


Det er av stor verdi for Femundløpet at QPAWS-appen stiller som partner og bidragsyter, slik at vi på beste vis kan formidle løpet til flest mulig gjennom tracking og resultatlister som en del av Femundløpet LIVE.

Finn ut mer om appen her. For utøvere, les egen sak om hvordan du kan bruke og laste ned appen her.)