Samarbeidet med Chamedia fortsetter i 2023

Samarbeidet med Chamedia fortsetter i 2023

Det kjennes kanskje lenge til Femundløpet 2023? Det har blitt vår og snart kommer sommer’n. Elevene fra Chamedia som vi samarbeidet med under Femundløpet 2022 er avgangselever og har forhåpentligvis en fin tid denne våren.

Nye elever er klare for innsats for Femundløpet 2023.

Vi har hatt vårt første samarbeidsmøte med lærerne ved Charlottelund videregående skole og begynt å legge planer, både for arbeid elevene skal gjøre høsten 2022 og selvsagt hvordan de kan bidra under løpet i 2023.
Høsten 2022 planlegges arbeid med filmsnutter som skal gjøre både elever og publikum kjent med sporten og deltakerne. Vet du om noen som skal kjøre blir det morsommere å følge med. Kanskje blir det også oppgaver for Femundløpets magasin høsten 2022.

Femundløpet 2023

Under løpet, 02-06.02.23 vil en gruppe på ca 30 elever bistå Femundløpets egen stab med både foto, film og tekst, redaksjonelt arbeid for sosiale medier og andre oppgaver knyttet til presse/media. De vil få oppgaver både ved start, sjekkpunkter og mål. Dess bedre vi i Femundløpet utformer oppdragene, eller «bestillingene», dess enklere blir det for elevene å levere gode produkter.

Vinn -vinn

Vi er glad for å ha med oss denne ressursen Chamedia representerer, både utover høsten og under løpet. Samarbeidet med Chamedia har gått over flere år og gir Femundløpet tilgang på ressurser vi ellers ikke hadde hatt, og det gir skolen og elevene muligheten til en forsmak på jobbing der alt er «ekte produksjon». Chamedia er en ressurs for oss, Femundløpet er en ressurs for Chamedia.

Vi ser fram til høsten og videre samarbeid med elevene fra Chamedia.

Les også: