Uten mat og drikke….. takk for maten til våre frivillige

Uten mat og drikke….. takk for maten til våre frivillige

Samarbeid og dugnad er så mangt. Femundløpet har mange samarbeidspartnere, både små og store aktører er med på å gjøre Femundløpet mulig.

Våre mange hundre frivillige er hjertet i Femundløpet. Uten alle frivillige ville det blitt umulig å arrangere løp. Og frivillige trenger mat. Tre lokale samarbeidspartnere er av svært stor betydning for å sikre at alle frivillige på Røros får mat til alle døgnets tider gjennom alle løpsdagene.

Trygstad bakeri

Trygstad bakeri har bidratt med store mengder brød av alle sorter. Som en takk for bidraget fikk Haldor Trygstad tidligere denne måneden overrakt et trykk som en synlig takk fra Femundløpet.

Coop Glåmos

Butikken på Glåmos som eies av Coop Midt-Norge har bidratt med ymse sorter pålegg og annen mat til våre frivillige. En stor takk til Ingunn Klemmetvoll Nilsgård og Siri Ertsås Sandkjernan. Også Coop Glåmos har fått overlevert et trykk fra Femundløpet som et synlig bevis på vår takk for bidraget.

Rema 1000 Røros

Siste mann ut i vår takkerunde var kjøpmann Nils Martin Tideman i Rema 1000 Røros. Rema 1000 har bidratt med middager til våre frivillige. Det har blitt en flott tradisjon. Femundløpet er et arrangement jeg har veldig sans for, sier Nils Martin. Kjøpmannen ved Rema 1000 på Røros har fått overrakt Femundløpets anker som fra nå av vil pryde lokalene.

Les også: