Femundløpets Frivillighetspris 2023 tildelt Geir Tore Thingstad

Femundløpets Frivillighetspris 2023 tildelt Geir Tore Thingstad

Hvert år gjør mange hundre frivillige det mulig å gjennomføre Femundløpet. Årlig deler Femundløpet ut en pris til en frivillig som har gjort langt mer enn det som kan forventes.

Frivilligprisen 2023 ble tildelt Geir Tore Thingstad (56). Han ble tildelt Femundløpets anker inngravert «Takk for innsatsen 2023». Femundløpet ønsker å takke Geir Tore for innsatsen gjennom mange år.

-Jeg har vært med som frivillig under Femundløpet i 15 år, forteller han. Det har gitt meg mange gode opplevelser som jeg ikke ville ha vært foruten.

Etter at han fikk gleden av å kjøre sitt eget hundespann for en tid tilbake, åpnet det seg en mulighet til å ta den daglige treningsturen med hunder fra kennelen til Husky Point Røros AS i Narjordet. -Nå når driverne av Husky Point, Øydis og Frode, og jeg er trygge på hverandre, kan jeg komme og gå som det passer i kennelen og sele opp eget spann og dra ut på en treningstur.

-Det gir en indre ro med mange gode opplevelser. Trivselsfaktoren blir ekstra høy når han møter andre hundekjørere i området og kan rulle ut reinskinnet, fyre bål og slå av en god prat.

Geir Tore har lyst til å kjøre et av de lokale mindre løpene. – Det må jeg prøve å få til, men først må jeg bli enda tryggere som hundekjører humrer han.

Jeg skal også fortsette som frivillig for Femundløpet de neste 15 årene, smiler en travel kar som er på vei ut for å kjøre hund.

Tusen takk for innsatsen Geir Tore.

Les også: