Møt Femundløpet på happeningen «Hematt» i Oslo 26.mars 2022.

Møt Femundløpet på happeningen «Hematt» i Oslo 26.mars 2022.

«Hematt» arrangeres av Livestock i samarbeid med Interkommunalt Politisk Råd for Nord-Østerdal (IPR), kommunene i Røros-regionen, Klosser Innovasjon og Rørosregionen Næringshage.

Vi vil vise fram hva Femundløpet betyr i regionen. Verdens største hundeløp, hva gjelder antall deltakere, har mye å by på for mennesker som vil bo og leve i Fjellregionen.
Femundløpet er ingen stor arbeidsplass, men allikevel en «hjørnesteinsbedrift». I form av å være regionens største idrettsarrangement er vi med å sette regionen på kartet og vi byr på et nettverk der alle skal trives og kunne utvikle seg. Kanskje er det nettopp din kompetanse og dine ressurser Femundløpet trenger? Kanskje er det gjennom Femundløpet du kan bli en del av et spennende nettverk på et nytt sted?

I invitasjonen skriver arrangørene: «Hematt er et arrangement hvor næringsliv og kommuner i Fjellregionen kan møte unge potensielle tilflyttere og tilbakeflyttere på en uformell og hyggelig måte. Målet er å styrke Fjellregionens posisjon som en attraktiv bo- og jobbregion og bygge relasjoner mellom potensielle arbeidstakere og næringslivet. Dette kombineres med faglig påfyll for bedriftene, bedriftspresentasjoner, mingling, sofaprater, underholdning og ikke minst konsert med noen av Livestocks headlinere.»

Dialog med kommuner, både nye og etablerte samarbeidspartnere og nye frivillige til Femundløpets nettverk er vårt mål med deltakelse denne dagen.

Det er gratis inngang – så er du nysgjerrig på hva regionen kan by på, ta turen til Vulkan denne kvelden. Det vil være stands og mingling fra kl. 17.30.

Vår sekretariatsleder Gro Åsne Lohn er tilstede med stand og vil fortelle om hva Femundløpet kan by på, som en av deltakerne i sofapraten. Sofapraten ledes av Martin Holmen, kjent fra flere radioprogrammer i NRK og som programleder for VG-lista på Rådhusplassen i 2017.

Enten du er en hemattflytter eller en som vi finne ut mer om hva vår region har å by på håper vi å treffe deg på lørdagens arrangement.

Se mer om arrangementet på Facebook.

Les også: