Støtt Femundløpet og opplev Femundløpet sammen med Jens Kvernmo

Støtt Femundløpet og opplev Femundløpet sammen med Jens Kvernmo

Jens Kvernmo kjører Femundløpets trasé som reporter på slede. Reportasjer blir å finne på Femundløpet LIVE. En ny og spennende måte å dekke et hundeløp på. Jens er en del av løpet, men uten å være en del av konkurransen. Slik kommer vi tett på både hunder og kjørere. Vi får sett natur og miljø på en spennende måte. Det er bare å glede seg!

Jens Kvernmo kan følges i trackingen, så fort han har kjørt ut fra Røros.

Med tandemslede fra Tolga til Røros

Femundløpets siste etappe går fra Tolga til Røros. Ut fra Sjekkpunkt Tolga stiller Jens Kvernmo med tandemslede. Det betyr at to personer sammen skal kjøre hundespannet ut fra sjekkpunkt.
Dette kan du være med på søndag 05.02.23!

For at to skal få muligheten har vi delt etappen i to:

  • Tolga – Narjordet
  • Narjordet – Røros

Ferden fra Tolga går rundt 09.00, mens strekket fra Narjordet til Røros går kl. 13.00. Tider kan måtte justeres noe ut fra vær- og føreforhold.

Støtt Femundløpet og bli med i trekningen

Støtter du Femundløpet via VIPPS blir du med i trekningen av tandemtur med Jens Kvernmo

Femundløpet, som verdens største hundeløp, målt i antall deltakere, har mange utgiftsposter som skal dekkes for at det skal bli det storslåtte arrangementet vi ønsker. Det handler om alt fra løyper, drift av sjekkpunkter, halm og annet som skal til. Ikke minst er det kostnadskrevende å lage direktesendinger som gjør det morsomt å følge løpet fra start til mål.
For at løpet skal sikres en bærekraftig økonomi også i framtida har vi vært nødt til å se nærmere på hvordan publikum, både fra fjern og nær, kan bidra til at vi kan utvikle både løpet og mediedekningen i årene som kommer. Det er vanskelig å selge billetter til et arrangement som dette, av helt åpenbare praktiske årsaker. Vi har derfor åpnet opp for muligheten for å støtte Femundløpet gjennom et frivillig bidrag gjennom VIPPS.

VIPPS ditt bidrag til Femundløpet og bli med trekningen av en tur med Jens Kvernmo.

Vi trekker 2 vinnere lørdag 04.02.23 kl. 11.00.
De heldige vinnerne må finne fram gode klær og være klare for arbeid bak sleden og storslåtte naturopplevelser langs traseen for siste etappe i Femundløpet.

Det hele blir foreviget på film for Femundløpet LIVE.

Se Jens Kvernmo invitere til tur.

Les også: