Anders Brennhaug på plass som Femundløpets nye løypesjef

Anders Brennhaug på plass som Femundløpets nye løypesjef

Det er mange funksjoner som skal fylles og jobber som skal gjøres for å skape gode rammer under Femundløpet. Etter et godt gjennomført Femundløpet 2022 er det nå klart at Femundløpet har ny løypesjef på plass.

Anders Brennhaug (41) tiltrer rollen umiddelbart. Løypesjefen har ansvaret fra dialogen med mange vesentlige parter, som grunneiere, reindriften, flere offentlige myndigheter og intern koordinering av løypekjøring når denne starter opp igjen til vinteren.

-Jeg har i flere år vært med som løypemannskap i Femundløpet. Å se engasjementet og hva Femundløpet betyr for deltakere, familier og det positive omdømmet løpet har for regionen, er en motivasjon i seg selv når jeg nå tar på meg dette oppdraget, sier Anders Brennhaug.

-Femundløpet har gitt meg et oppdrag som er utfordrende og spennende. Evalueringene som er gjort etter årets løp, som angår løypetrase, vil danne grunnlaget for det arbeidet jeg skal gjøre, sier Brennhaug og kaster et utålmodig blikk på løypekartet for de fire klassene i Femundløpet.

For de som ikke kjenner Anders så har han de siste årene vært en del av løpets faste løypemannskaper. Til daglig jobber han i politiet ved Tynset lensmannskontor.

Velkommen på laget Anders!

Foto Nadja Galak

Foto Nadja Galak

Les også: